Host Dopoledního expresu
Sladké a mastné zapijte heřmánkem, alkohol vodou s citrónem, radí bylinkář Jiří Roth
Host Dopoledního expresu
Sladké a mastné zapijte heřmánkem, alkohol vodou s citrónem, radí bylinkář Jiří Roth
Sever
„K vánočnímu hodování si připravte odvar z máty, heřmánku nebo hřebíčku,“ doporučuje PaeDr. Jiří Roth z Chomutova a dodává:v „Na dobré trávení a zažívání zkuste i řebříček nebo puškvorec. A to před jídlem i po jídle.“
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Speciality ze šneků jako novodobá adventní pochoutka? Na farmě v Nahošovicích mají plné ruce práce
Zprávy ČRo Olomouc
-
Jiřina Vaňková - Ekoflora Liberec
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Bylinkářská poradna: čaje a bylinky na zimu
Host Dopoledního expresu
-
Pohádkové Pochoutky s Jiřím Strachem
Pochoutky na talíři
-
Medvědí pracky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jarní kuchařská inspirace – špenát, medvědí česnek, pórek
Kuchařské čarování
-
Kandovaná cuketa nebo dýně
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Láska, sex, jmelí a Pelíšky. Proč máme o Vánocích přítulnou náladu?
Pot