Host Dopoledního expresu
S čerstvě namletou moukou je to stejné jako s kávou: krásně voní a chutná, říká pekař z Tisé
Host Dopoledního expresu

Sever
Chleba z Tisé je jedinečný svou chutí. Oblíbili si ho nejen místní a zákazníci na farmářských trzích, ale také naši sousedé za hranicemi. David Španbauer, místní pekař, poodhalil tajemství úspěchu svého receptu na chléb.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Džem s proseccem? Nebojte se a vyzkoušejte netradiční chutě
Hobby magazín
-
Češi vysočinu milují. Jak dopadl oblíbený salám podle dTestu?
Dva na Dvojce
-
Posílejte vzorky džemů a marmelád. Uzávěrka Kunratické JamParády se blíží
Vybrali jsme pro vás
-
Bez chemie a s láskou. Tak zrají české sýry v Chorvatsku
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne
-
Recept na zdravou zmrzlinu? Zmrzlinář Hochsteiger ho prozradil Tereze Kostkové
Blízká setkání
-
Vyzkoušejte jednoduché recepty na lžičku podle chrudimské cukrářky
Radioporadna
-
Máme rádi jídlo a jsme mlsní, přiznávají specialisté na pálivé omáčky Jan Jašek a Richard Belžík
Apetýt
-
Romadur si Češi kupují už 115 let. Zkuste verzi pro otrlé
Pochoutkový rok
-
Rozhovor s Alicí Bačíkovou
Větrník - Host ve studiu