Host Dopoledního expresu
Roudnická cukrářka Jaroslava Michalcova má cukrařinu v krvi
Host Dopoledního expresu
Sever
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Marie Jirásková a Kristián Kříž - majitelé kavárny
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
Ovesné čokoládové sušenky
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Káva z pražených semen čekanky (cikorky) a pražených zrn žita podle našich babiček
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Nejlepší plněné ořechy podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Tip Juliany Maškrtnice: Podniky pomáhají Ukrajině speciálními pokrmy ve své nabídce
Tip
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory
-
Tajemství chuti dortletek i dalších laskomin odhalíte v roudnické domácí cukrárně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
O škodlivosti kávy a třech nejvzácnějších knihách s Poledními sirénami
Polední sirény