Host Dopoledního expresu
O dezertech a zmrzlinách s šéfkuchařem
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Cukrářka Iveta Fabešová: Já jsem v partě věnečků. Je to dokonalý dezert
Blízká setkání
-
Polévka je grunt. Potvrzuje to i šéfkuchař z ústecké Větruše
Host Dopoledního expresu
-
Když si kupujete maso, dívejte se řezníkovi na ruce, doporučuje řeznický mistr Kšána
Host Lucie Výborné
-
Jak velbloud vydrží tak dlouho bez vody? Že ji nosí v hrbech, je mýtus
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Rady dietní sestry pro horké dny: Hodně pít, jen lehce jíst a zdržet se fyzické námahy
Náš host
-
Jste gurmáni, gurmeti, anebo labužníci?
O češtině od A do Z
-
Feta z ovčího, balkán z kravského mléka. Jak ho připravit doma, radí Babské rady
Babské rady
-
Futsal už není sport pro veterány. Dobrý fotbalista nemusí být dobrý futsalista, myslí si funkcionář
Na place
-
Jak nepodlehnout chuti na jídlo a zkrotit své chutě?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou