Host Dopoledního expresu
Nejen láska, ale i zdraví prochází žaludkem. Jídlo by proto mělo být pestré a vyvážené
Host Dopoledního expresu
Sever
Vyvážený a pestrý jídelníček je základem zdravého a udržitelného životního stylu. Podle odbornice na výživu Veroniky Hájkové je důležité začít vařit jídlo z lokálních a sezónních potravin, příliš se neomezovat a jíst všeho s mírou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pochoutkový rok
-
Benefity sezonního stravování. Rozhovor s výživovou poradkyní
Host Dopoledního expresu
-
Vláknina funguje jako kartáč, který čistí střevo
Co vás zajímá
-
Hubnout neznamená hladovět. Učím lidi projíst se ke štíhlosti, říká nutriční terapeutka Lada Nosková
Host Lenky Vahalové
-
Nic zásadně zdravého pro všechny neexistuje, výživa je silně individuální, říká kuchařka Králiková
Ve vlastní šťávě
-
Eva Kundrátová - výživová poradkyně
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Máte studené ruce a nohy? Pomůže vám koření galgán
Dámská jízda
-
Dietní recept se dá vylepšit čedarem, slaninou a smetanou. Omeletky Haliny Pawlowské
Omeletky