Host Dopoledního expresu
Jak na chutné omáčky? Mnoha z nich dodá chuť kvalitní orestovaná zelenina, říká šéfkuchař
Host Dopoledního expresu
Sever
Omáčky jsou základem české kuchyně snad od pradávna. Každý z nás má určitě své osvědčené recepty, které dědí z generace na generaci. Jaké jsou ale nejlepší základy na české omáčky? Nejen to nám prozradil šéfkuchař z ústecké Větruše Zdeněk Kubíček.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Babiččina Štědrovnice podle receptu z Krčkovic
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Masopustní radovánky budou letos bez velkých veřejných akcí, ale to nebrání upéci si něco dobrého
Kuchařské čarování
-
Bramboračka zahuštěná chlebovým kváskem. Specialita René Salaqardy
Radioporadna
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 1. 10. 2023
Pochoutkový rok
-
Škvarkové placky. Můžeme je podávat k pivu, vínu nebo jen tak
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Eintopf – oběd z jednoho hrnce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš
Blízká setkání