Host Dopoledního expresu
Chcete jíst zdravěji? Omezte tuk, bílou mouku a cukr
Host Dopoledního expresu
Sever
Odlehčená gastronomie bohužel nepatří do typické české kuchyně. Podle lektora Romana Sejvala z gastronomické školy Bukaschool Češi nejsou zvyklí na odlehčená jídla a zeleninu. Ačkoliv uznává, že se na scéně objevuje čím dál více kuchařů, kteří dávají české kuchyni lehčí kabát.
Milan Král
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Místa v srdci kuchaře Vladimíra Tůmy
Místa v srdci
-
Slováci vědí, ostatní jen tuší: nejsou halušky jako halušky
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Učitel technologie přípravy pokrmů o zeleninové kuchyni
Host Dopoledního expresu
-
Bezlepkové jídlo některé školní jídelny zajistit nedokážou. Pak ho musí dodávat rodiče
Zprávy z jižních Čech
-
Zadělávané zbytky ze skopové pečeně podle Ludmily Dobrovolné
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Ve vlastní šťávě: Motá vám italština v kuchyni hlavu?
Ve vlastní šťávě
-
Honza Krob chtěl pracovat na letišti, ale nakonec učí...
Dámská jízda
-
Kuchařky bez domova si zákazníky svého bistra hýčkají. Na veganské speciality zajděte na Smíchov
Zprávy Rádia Praha
-
Staročeské lívance
Špalíček
-
Mrkev v kuchyni. Zkuste mrkvance, lívanečky, dort nebo zlivského mrkvokapra
Kuchařské čarování