Host Dopoledního expresu
Čatní si zamilujete. Nechte si poradit od šéfkuchaře
Host Dopoledního expresu
Sever
K podzimu patří neodmyslitelně houby a nejrůznější pokrmy z nich. Nejlahodnější jsou vždy čerstvé suroviny – pokud je chceme ale zakonzervovat, je podle odborníka ze soukromé školy Bukaschool Romana Sejvala nejlepší variantou mražení.
Eva Bucharová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřová krkovice na houbách a smetaně
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Radioporadna
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Pokud při májovém houbaření najdete hodně smržů, uvařte si z nich puding
Hobby magazín speciál
-
Jarní kuchařská inspirace – špenát, medvědí česnek, pórek
Kuchařské čarování
-
Papiňák a pomalý hrnec jsou skvělými pomocníky, každý se ale hodí na něco jiného
Host Dopoledního expresu
-
Těstoviny se špenátovo-brokolicovou omáčkou. Pokud milujete zelenou barvu, budete doslova nadšeni
Vaříme s Habadějem
-
Kačenka česká: Kde a jak ji použít v kuchyni
Abeceda potravin