Host Dopoledne pod Ještědem
Umírněná konzumace burčáku je vlastně taková výchova k tradičním hodnotám, říká Petr Krejčík
Host Dopoledne pod Ještědem
Liberec
Hostem Dopoledne pod Ještědem byl znalec vína, sommelier z vinařství Lednice Petr Krejčík. Co by měl správný burčák splňovat, jak poznáme, že jde o kvalitní nápoj, a proč bychom měli být obezřetní při nákupu burčáku u silnic?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zaleží to na oblastech, ale vína z letošního roku budou kvalitní a poctivá, říká Petr Krejčík
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Pavel Maurer: Snobi v restauraci? Tihle borci se nenechají...
Glosa Pavla Maurera
-
Odborník: Víno má narozdíl od piva nebo lihovin vazbu na původ. Spotřební daň může vinařství pohřbít
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Že je ve víně pravda? Největší klišé, ale funguje, říká s úsměvem someliérka Kollárová
Apetýt
-
Mácha byl pivař. Na cestě do Krkonoš navštívil dvakrát víc pivovarů než hradů, říká pivolog
Host do domu
-
Královský banket v Buckinghamském paláci 4: Kdy se vybírá víno?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Češi stále patří mezi rekordmany v konzumaci piva
Host Dopoledního expresu
-
Který obraz by nikdy neprodal? Přemýšlí sběratel umění Jan Bejšovec
Noční Mikrofórum