Host Dopoledne pod Ještědem
Proč mají cibetky rády plody kávovníku a jaký je správný rituál přípravy kávy?
Host Dopoledne pod Ještědem
Liberec
Říká se, že poznat dobrou a kvalitní kávu často znamená, že se k ní musíte prostě propít. Se znalci kávy Marií Jiráskovou a Kristiánem Křížem si nejen o tom, jak vybírají kávu pro svou kavárnu, povídala Iveta Kalátová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Marie Jirásková a Kristián Kříž - majitelé kavárny
Host Dopoledne pod Ještědem
-
I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž
Ve vlastní šťávě
-
Za vůní kávy do Muzea Beskyd ve Frýdku-Místku
Křížem krajem
-
Do světa neslyšících vás zavede Tichá kavárna
Prahou křížem krážem
-
Michal Křižka - barista
Tandem
-
Tip Juliany Maškrtnice: Výběrovou kávu už si dáte i na Šumavě, zajděte do Kafe Rejnička
Tip
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory
-
Barista Robert Vašut: Káva se může stát láskou na celý život
Dobrá rada
-
Opavská charita znova otevřela svou kavárnu
Zprávy ČRo Ostrava
-
Studená káva cold brew
Dobroty Dáši Kubíkové