Host Dopoledne pod Ještědem
Na Vánoce připravujeme asi 15 tisíc vánoček, je to výhradně ruční výroba, říká pekař Mašek
Host Dopoledne pod Ještědem
Liberec
Vánočka… Bez tohoto klasického pečiva si Vánoce dokážeme těžko představit. O tom, jak vypadaly staré receptury, v čem se liší od těch současných, i o kouzlu teplého chleba, si s pekařem Janem Maškem povídala Iveta Kalátová.
Iveta Kalátová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zdravější Vánoce: s odlehčováním jídel bychom to neměli přehánět, radí výživová poradkyně
Host Dopoledního expresu
-
Aby se máslo nepřipalovalo a smetana vždy vyšlehala, stačí pár jednoduchých triků
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Jak přežít Vánoce „bez ztráty kytičky“ aneb co jíst a co...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Kandovaná cuketa nebo dýně
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Vánoční klasika podle kulináře Petra Stupky
Kuchařské čarování
-
Rolovaný makový koláč Jany Kučerové
Pochoutkový rok
-
K Vánocům patří vůně cukroví. A když se nepeče, tak mám dobrou fintu, radí autorka kuchařek
Host Radiožurnálu
-
V Karlových Varech mají unikátní Vánoční dům. Rozdává kouzlo Vánoc po celý rok
Česko – země neznámá
-
Eva Kadlčáková: Hledá se rum!
Fejetony Evy Kadlčákové