Host Dopoledne pod Ještědem

Letošní duben je bohatý na vláhu a to je pro houby terno, pochvaluje si mykolog

Je nám líto, ale k tomuto audiu již vypršela autorská práva.

Host Dopoledne pod Ještědem

Letošní duben je bohatý na vláhu a to je pro houby terno, pochvaluje si mykolog
Mykolog Zdeněk Pelda a houba kačenka

Liberec

Po dlouhé zimě se nedočkaví houbaři vydávají na svůj první jarní sběr. Pokud teplejší počasí dovolí, můžou si pochutnat na výborné smetanové omáčce z hub, zvaných kačenky. Jak vypadají, kde je nejčastěji najdeme, nejenom to probereme se zkušeným mykologem, panem Zdeňkem Peldou, který nás seznámí s dalšími jedlými houbami, které můžeme najít i na zahradě.
Iveta Kalátová

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají