Host Dopoledne pod Ještědem
Láska k řemeslu: Tajemství žitného chleba. Hostem Dopoledne pod Ještědem byl pekař Jiří Koláček
Host Dopoledne pod Ještědem

Liberec
Poprvé se s žitným chlebem, zapíjený kozím mlékem setkal jako malý kluk u svého dědy. Teď je majitelem rodinné pekařské firmy, objíždí sám mlýny, ochutnává mouku, zadělává kvásek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Cesta za dobrým domácím chlebem vede skrz litinový hrnec
Pochoutkový rok
-
Vychytejte si nejlepší kvasový chleba
Radioporadna
-
Na akvarijní rybičku není nikdo alergický, to je veliká výhoda, říká Dušan Peuker
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Vůně, krása dřeva a staré příběhy v perníkářství a řezbářství Aleše Vostřeze a Oldřicha Kvapila
Návštěva
-
Co jsou šmetrdóle? Padesát let starý recept na trubičky pochází z Míkovic, pekly se v Babicích
Rendez-vous
-
Velikonoční recepty s nápadem. Šneci s jablky a mákem od Miroslavy Teichmanové
Radioporadna
-
S šéfkuchařem o domácím vaření a receptech na zimu
Host Dopoledního expresu
-
Výrobu cukrové vaty zdědil po prababičce. Z podobné rodiny má...
Křížem krajem
-
Květák v tempuře. Že nevíte o co se jedná? Vyzkoušejte náš recept a všichni u stolu budou nadšeni!
Vaříme s Habadějem
-
Japonské Pochoutky s Tomio Okamurou
Pochoutky na talíři