Host Dopoledne pod Ještědem
Láska k řemeslu: Tajemství žitného chleba. Hostem Dopoledne pod Ještědem byl pekař Jiří Koláček
Host Dopoledne pod Ještědem
Liberec
Poprvé se s žitným chlebem, zapíjený kozím mlékem setkal jako malý kluk u svého dědy. Teď je majitelem rodinné pekařské firmy, objíždí sám mlýny, ochutnává mouku, zadělává kvásek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vysíláme živě z Oldřichova v Hájích
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Chováme k našim dojnicím lásku a respekt, prozrazuje klíč k úspěchu farmářka a sýrařka z Růžové
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Bůček jako symfonie chutí: Upečte ho správně s našimi tipy. Jak na to, prozradí Babské rady
Babské rady
-
Eva Kadlčáková: Ádéhadi
Fejetony Evy Kadlčákové
-
Déle vydrží, nežlukne a nepřipaluje se: Recept na přípravu přepuštěného másla
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Chlebová polévka podle Ludmily Vačkářové
Pochoutkový rok
-
Semmler
O původu příjmení