Hobby magazín
Žampiony nebo hlívu ústřičnou vypěstujete i doma v obýváku. Potřebuje hlavně tmu
Hobby magazín
Rádio vašeho kraje
Smažené žampiony, houbový guláš nebo třeba hovězí na houbách? Také se vám sbíhají sliny a rádi byste si tyto pochoutky vychutnávali častěji než jen v letní houbové sezóně? Máme řešení. Vypěstujte si houby sami a třeba rovnou v obýváku.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Steak by měl být na dva palce, říká šéfkuchař
Hobby magazín speciál
-
Z podzimních hub se dá uvařit ledacos, dokonce i víno
Pochoutkový rok
-
Houbařská sezona začíná! Dietní terapeut doporučuje zařadit houby do našich jídelníčků
Co vás zajímá
-
Česnekový krém s kokosem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ve vlastní šťávě: Hub je jako hub
Ve vlastní šťávě
-
Snědli byste brouka nebo červa? V budoucnu možná budete muset
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Recept dne; Víno povzbuzuje apetýt
Apetýt