Hobby magazín
Smažit maso na pánvi bez nepřilnavého povrchu? Fígl je kupodivu hodně jednoduchý
Hobby magazín
Rádio vašeho kraje
Bez dobré pánve si dnes neumíme vaření představit. Existuje spousta výrobců, ale i druhů pánví včetně povrchů, které mají zajistit to, že i laik vykouzlí na pánvi skvělé jídlo. Od masa až po palačinky.
Miroslav Kobza
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Neumím si představit lepší školu,“ říká vítězka televizní kuchařské soutěže Kristína Nemčková
Ve vlastní šťávě
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Sekaná na smetaně. Zkuste recept z roku 1950
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Vylepšená povidla
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování
-
Jan Flaška: Nenechávejte to na zítra
Rozhlasový sloupek
-
Jídlo může být uměleckým dílem. Jak ale poznáme, zda nám...
Glosa Pavla Maurera