Hobby magazín
Morušovník. Strom, který obohatí zahradu i jídelníček
Hobby magazín
Rádio vašeho kraje
Plody morušovníku s chutí pojídali už staří Řekové, u nás máme semínka moruše doložená od středověku. A například v 19. století byly moruše vysázené i v Praze na Petříně a dařilo se jim tak, že se sklízelo dvakrát ročně.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tuřín je na okraji zájmu, v kuchyni má přitom široké využití a je i zdraví prospěšný
Pochoutkový rok
-
Čekyně byla osídlena už v pravěku. Dávní obyvatelé zde měli dokonce dvě hradiště
Od Pradědu na Hanou
-
3 varianty Pražské šunky aneb V čem je český výrobek z...
Glosa Pavla Maurera
-
Jak ochránit choulostivé dřeviny a rostliny v květináčích před mrazem?
Hobby magazín
-
Na pardubickém zámku najdete nejstarší ženský akt. Zachycuje...
Česko – země neznámá
-
Zámecké záclony se perou jen s mýdlem a ručně
Zálety Aleny Zárybnické
-
Kašna v Rokycanech kdysi ustoupila Divínkovi. Dnes opět zdobí střed města
Publicistika