Hobby magazín
Má přezdívku kari ze Středomoří. Smil italský se ale jako koření moc nehodí
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Předvánoční Kuchařské čarování – punč, cukroví a bramborový salát
Kuchařské čarování
-
Češka v Belgii, Francouz v Česku
Dokument
-
Rozhovor měsíce: Dvacátá léta Jaromíra Honzáka
Jazz na druhou: Rozhovor měsíce
-
Moc nebo málo vajec, máslo či rostlinný tuk, pít mléko nebo nepít. A co cukry? Mýty o potravinách
Radioporadna
-
Myslivecký podzim, mloci v akváriu a potraviny nevhodné pro psy
Máme rádi zvířata
-
Jak jednoduše vyrobit nanuk poradil cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Baťa bez bot aneb Investiční aktivity Tomáše Bati
Výlety s Vltavou
-
Pražská Zoo má nový pavilon. Rodinou by měly být gorily Kisumu a Duni, popisuje ředitel Bobek
Hovory
-
Jablko v tabletce i jedlém obalu, který prodlouží trvanlivost. Vědci řeší, jak lépe využít potraviny
Dopolední host