Hobby magazín
Kimchi. Vyzkoušejte kvašenou exotiku z české zahrádky
Hobby magazín
Rádio vašeho kraje
Kysané zelí patřilo k základům zdravé stravy i v těch nejchudších oblastech naší země. Díky velkému množství vitamínů udržovalo zelí upravené kvašením lidi ve zdraví. I v dnešní době patří mezi oblíbené pochoutky. Navíc kvašená zelenina je pro nás v zimě mnohem stravitelnější než zelenina syrová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
K přípravám na zimu patřívalo dříve také sklízení, krouhání a...
Křížem krajem
-
Ve vlastní šťávě: Kvašení pro každého
Ve vlastní šťávě
-
10 důvodů, proč jíst košťálovou zeleninu. Působí proti nádorům i depresi, ulevuje od bolesti
Přírodní lékárna
-
10 podzimních superpotravin, které najdete ve své domácnosti
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Mexické fazole = Exotika na českém talíři. Stačí rýže nebo dobré pečivo k nim a máte úžasný oběd
Vaříme s Habadějem
-
Luštěniny nejsou nudné. Jak je vrátit na naše talíře? Začněte třeba červenou čočkou
Dva na Dvojce
-
Máte studené ruce a nohy? Pomůže vám koření galgán
Dámská jízda