Hobby magazín
K létu patří grilování. Vyberte si gril tak, abyste na něm připravili zdravá jídla
Hobby magazín
Rádio vašeho kraje
Sezóna grilování je asi v polovině, ale když si pořídíte externí zdroj tepla, grilovat můžete ještě i zkraje podzimu. Ani sebelepší kuchař ale na nekvalitním grilu nedokáže zázraky. Je důležité vybrat si takový gril, který díky své praktičnosti z grilování udělá skutečně pohodovou přípravu kvalitního a zdravého jídla, aniž byste pak museli stejnou dobu gril namáhavé čistit. O radu, jak si vybrat kvalitní gril, jsme požádali Vladimíra Bartoše ze společnosti Progrill, s.r.o.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Po zimní sezoně nezapomeňte na jarní kontrolu spalinových cest. Nepleťte si to s revizí
Hobby magazín
-
Vesnovka obecná nahradí brokolici, chutná stejně
Hobby magazín speciál
-
Smrže se začínají objevovat na zahradách. Ale ne vše, co vyroste na mulči, je jedlé
Radioporadna
-
Ve vlastní šťávě: Okurková sezóna
Ve vlastní šťávě
-
Léto budiž pochváleno. Kateřina Cajthamlová doporučuje 5...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Ondřej Neff: Bezúdržbová zahrada
Glosa Plus
-
Sklizeň jablek bude letos zřejmě nejnižší za posledních šest let. Z českého jablka se stává vzácnost
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Nastydnout můžete i v létě. A naše Domácí štěstí poradí, jak se z toho dostat bez pilulek
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Klíště může nakazit člověka už ve vývojové fázi nymfy, upozorňuje lékařka
Host Dopoledne pod Ještědem