Hobby magazín speciál
Levandulová marmeláda bude ladit s čokoládovými sušenkami
Hobby magazín speciál
Plzeň
„Letos byla velikánská úroda jablek, takže určitě se ještě někde ‚potloukají’ nějaká jablka, která jsme nestačili sníst. A jablka a levandule dohromady dělají vynikající marmeládu,“ říká autorka květinových kuchařek Jana Vlková.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dejte se na kvašení jablek jako autorka květinových kuchařek Jana Vlková
Hobby magazín speciál
-
Petr Borkovec: Georgíny
Ranní úvaha
-
Vepřové maso se zeleninou a jabčaty
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Ve vlastní šťávě: Jablka
Ve vlastní šťávě
-
V čem jsou jablka dobrá pro náš jídelníček
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 4. 9. 2022
Pochoutkový rok
-
Na Vysočině se rozjíždí moštárny
Zprávy z Vysočiny