Hobby magazín speciál
Hobby magazín speciál na Štědrý den
Hobby magazín speciál

Plzeň
Rady jak nezkazit vánoční jídla má Martin Havlík, šéfkuchař Gourmet clubu Bezejmenná a také učitel odborných předmětů na Hotelové škole v Plzni na Borech. Vylepšit můžete nejen vánočního kubu, rybí polévku ale i bramborový salát neštiplavou nakládanou cibulí.
Jiří Šobr
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Postarejte se o zahradní pomocníky. Na jaře vám to vrátí
Hobby magazín speciál
-
Se zimou přichází čas zahradnického plánování. Důkladně si promyslete, co a kam na jaře vysadit
Hobby magazín
-
Hurvínkovy Pochoutky s Martinem Kláskem
Pochoutky na talíři
-
Patrik Bečvář - šéfkuchař, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Vánoční kulinářská kouzla
Kuchařské čarování
-
Stařenčiny fazole od Martina Prokopa jsou jako řeznická pohádka. Speciální ingrediencí je ocet
Pochoutkový rok
-
Pstruzi v aspiku. Na sváteční tabuli se budou vyjímat
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Na Street Food Festivalu vařily i Kuchařky bez domova
On Air
-
Zatuchlý gauč nebo jiný polstrovaný nábytek? Vezměte si na pomoc sodu a ocet
Babské rady
-
Vyrobit, prodat a pomoci! To bylo hlavní motto letošních školních vánočních trhů v Čisté u Horek
Zprávy pro Královéhradecký kraj