Hobby magazín speciál
Dobře připravený kapr na černo nepotřebuje žádnou přílohu
Hobby magazín speciál
Plzeň
Ke kaprovi na černo je vynikající domácí kynutý knedlík, nicméně staré kuchařské knihy z 19. století k rybě na černo přílohu vůbec neuvádějí. I pamětníci vzpomínají na časy svého dětství, kdy chodívali samotnou rybu s hustou sladkokyselou omáčkou postupně ujídat.
Soňa Vaicenbacherová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Se zkušeným rybářem na lovu dravých ryb a nahlédnutí do prvního městského holubníku na jihu Čech
Máme rádi zvířata
-
Okoun na cibuli
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře
Pochoutkový rok
-
Českoslovenští vlčáci se sešli v Litovelském Pomoraví. V Chromči se cyklisté občerstvují u Samotoče
Kraj na dlani
-
Od 16. června mohou sportovní rybáři lovit dravé ryby
Hobby magazín speciál
-
Nová platforma pro malé nakladatele i návštěva centra DOX
Kulturní vývar
-
Ve vlastní šťávě: Kam se poděl losos?
Ve vlastní šťávě
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Poradna: Jak na akvaristiku a proč rybičky nepatří do kulatého akvária
Poradna