Hobby magazín speciál
Do velikonoční nádivky můžeme dát vedle kopřiv i další bylinky
Hobby magazín speciál
Plzeň
Autorka květinových kuchařek Jana Vlková se považuje nejen za „kytkožrouta“, ale také za „masožrouta“, takže v její velikonoční nádivce maso nechybí. Je v ní ale o poznání víc bylinek, než je uvedeno v jiných receptech.
Soňa Vaicenbacherová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavel Maurer: Velikonoční vajíčka můžeme připravit na nespočet způsobů
Glosa Pavla Maurera
-
Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová
Ve vlastní šťávě
-
Kořínek hovězí po sladovnicku podle receptu Marie Axamitové z roku 1894
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Setkání s kytkožroutkou a švadlenou, která oblékla zlatý kočár z krumlovského zámku
Dámská jízda
-
Kozlíček polní nahradí salát, bršlice zase zastoupí petržel
Co vás zajímá
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 4. 2023
Pochoutkový rok
-
To není malý tučňák, ale vylíhlé kuřátko maransky. Slepice, co snáší ‚čokoládová' vajíčka
Svět zvířat
-
Zabijačkové pokrmy a pečené speciality z vepřového masa
Kuchařské čarování
-
Glosa dne aneb Co týden dal