Hobby magazín speciál
„Co dům dal“ pečené na plechu můžete v různých variacích jíst celou zimu
Hobby magazín speciál
Plzeň
Listopad je měsíc kořenových zelenin. A také už jsme rádi, když jsou jídla teplá. Oboje zohlednila autorka květinových kuchařek Jana Vlková při výběru receptu pro nadcházející chladné dny.
Soňa Vaicenbacherová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nekupujte drahou paštiku, udělejte si sami domácí foie gras
Hobby magazín speciál
-
Kozlíček polní nahradí salát, bršlice zase zastoupí petržel
Co vás zajímá
-
Živě od vás: Hydroponická zahrada podnikatelského inkubátoru Lipo.ink v Liberci
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Které rostliny můžeme v zimě vysadit do truhlíků a jak o ně pečovat?
Zahrádkářské tipy
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 18. 6. 2023
Pochoutkový rok
-
Polívka míchaná ze zelených věcí pro 12 osob
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Inkoust se dá vyrobit i z houby. Kdo používal ke psaní hnojník?
Zvídavec Evy Sinkovičové