Glosa Pavla Maurera
Začínáme být světoví: O místní kulinární ruch se starají různé národnosti
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Buřty s cibulí od somálských kuchařů, maďarské langoše po slovensku nebo pravý štrúdl od Vietnamců. Praha je plná cizinců, kteří nabízejí turistům pravé české pochoutky. Pavel Maurer prozkoumal Malou Stranu a přichází s otázkou: podaří se zachovat lokální atmosféru?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Trdelník dnes láká na různé náplně. Staročeši by se asi divili, říká Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Poezie je jedinečná a nenahraditelná. Petr Borkovec se stal novým básníkem hlavního města Prahy
Mozaika
-
Pražské studánky
Prahou křížem krážem
-
Banda záškodníků, nebo antikomunističtí odbojáři. Jak o Mašínech psal západní a komunistický tisk?
Seriál Radiožurnálu
-
Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Radko Kubičkem
Názory a argumenty
-
Výběr týdne: barokní popstar Petr Brandl, Prahou pěšky, Hurvínek propagující rozhlas
Akcent
-
Une demi-heure en Tchéquie (17.01.2024)
Une demi-heure en Tchéquie
-
Czechast Special: Three places in Brno to see
Czechast, Radio Prague International
-
Fotbalista Jan Morávek: Na trenéra Hoftycha vzpomínám moc rád. Pod Magathem to fungovalo jen rok
Na place