Glosa Pavla Maurera
Pavel Maurer: V kraji rybníků a cmundy nevynechte zelí ani kapří prsty
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Prázdniny a doba dovolených se kvapem blíží. Odpočíváme, relaxujeme a také cestujeme za hranince všedních dnů. Čechy, Morava a Slezsko nám nabízejí velmi specifické gastronomické zážitky, lokální recepty a suroviny. Pojďme se podívat do Jihočeského kraje.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Gastronomické putování s šéfkuchařem Radkem Pálkou za zajímavými exotickými recepty celého světa
Vaříme s Habadějem
-
Dyje skoro nikdy nezamrzá, a tak po ní mohou lodě vozit...
Česko – země neznámá
-
Ve vlastní šťávě: Klobásy, koleno, guláš. Jak jsou na tom...
Ve vlastní šťávě
-
Podhorácké mládě
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Velikonoční zvyky a tradice, pochopitelně s ohledem na jídlo
Kuchařské čarování
-
S cestovatelským kufříkem v Luhačovicích - nejen po stopách Čapka, Jiráska nebo Jurkoviče
Na cestách s Petrem Voldánem
-
Jiří Rajchrt uvařil šafránovou hrušku s mátou a omáčkou
Pochoutky na talíři