Glosa Pavla Maurera
Pavel Maurer: Kromě gastronomie kopřiva zasahuje i do módy
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Když se při procházce popálíte o kopřivu, určitě vás nenapadne, že byste si z ní měli udělat čaj nebo ji dát do sekané. Její použití v kuchyni je ale opravdu široké. A nejen tam! Jak vám prozrazuje Pavel Maurer v dnešní gastroglose – kopřiva se v posledních letech objevuje znovu třeba v módě.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavel Maurer: Luční, květový nebo akátový med? To je jen nálepka
Glosa Pavla Maurera
-
Kam s ním? Vylouhovaný sáček od čaje může být problém. Ladislav Špaček zná krajní i elegantní řešení
Pochoutkový rok
-
Jiří Březina starší: O čaji
Rozhlasový sloupek
-
Staňte se mistry čajové kultury. Mistrovský kurz Jiřího Boháče
Mistrovský kurz