Glosa Pavla Maurera
Oprávněná revoluce uvnitř závodní jídelny není nikdy na škodu, doporučuje Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Zajdete na oběd v práci kvůli tomu, že vám tam opravdu chutná, nebo proto, že chcete ušetřit čas? Právě na to často spoléhají závodní jídelny. Jak jídlo chutná a vypadá, to už pak moc neřeší. Odborník na gastronomii Pavel Maurer ale ví, že i v závodce se můžete najíst jako v dobré restauraci.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Přistupujte k jídlu stejně jako k sexu, radí Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Řekni mi, co jíš aneb Dějiny očima Magdaleny Dobromily Rettigové
Historie Plus
-
Focení jídla je velký prohřešek proti bontonu i proti jídlu na stole, říká odborník na stolování
Hovory
-
Je Haškův Švejk pravdivý popis vojáků Velké války? Dobové reálie jsou věrohodné, uvažuje historik
Jak to bylo doopravdy
-
Recepty z celé Moravy; Listování - Zuzana Plíšková vybírá zajímavosti, rady a recepty ze…
Apetýt
-
Špičatý klobouk, kotel, kočka. Pivovarnictví patřilo ženám, dokud to nezměnily hony na čarodějnice
Svět ve 20 minutách
-
Bohuslav Laštovička, ideální funkcionář: bez nápadů, bez iniciativy
Portréty
-
Lyžák: 1. díl
Lyžák
-
Nájemní smlouva s okupantem v roce 1968
Téma Plus
-
Sto let Peroutkovy Přítomnosti. Masaryk časopis podpořil půl milionem korun
Archiv Plus