Glosa Pavla Maurera
Neprosí o pomoc a žijí hrdý život s přírodou. Pavel Maurer vzdává hold farmářům
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Brambory, mrkve, celer, ale i různé druhy masa běžně patří do českého jídelníčku. Ani taková obyčejná brambora ale nevyroste sama od sebe a za jejím vypěstováním a sklizením je dost práce. A ještě náročnější je farmaření pro lokální producenty.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Mrkev v kuchyni. Zkuste mrkvance, lívanečky, dort nebo zlivského mrkvokapra
Kuchařské čarování
-
Zkuste si udělat krůtí karbanátky podle našeho receptu. A vaše chuťové pohárky vám budou vděčné
Vaříme s Habadějem
-
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
Ve vlastní šťávě
-
Šerky, floky, pifle a bác – typické pojmy pro část Podbrdska
Toulky po Brdech
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Chuť masa bez masa. Veganské burgery jsou výrobní alchymie
Zdraví v cajku
-
Burger bez masa: Potěšení pro vegany a vegetariány
Na vidličce Romana Pauluse
-
Česnek a cibule: Tahle téměř nerozlučná dvojice má své oprávněné místo v kuchyni
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové