Glosa Pavla Maurera
Není pepř jako pepř! Ten z Kambodže se stal miláčkem nejlepších kuchařů světa
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Černý pepř si můžeme koupit v každém běžném obchodě. Existují ale i vzácné druhy pepře, které najdeme jen u těch nejlepších kuchařů na světě. Jedním takovým je pepř z Kambodži. Ten platí za šampaňské mezi pepři a od toho běžného černého se liší hned z několika důvodů.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pečené plněné papriky se špenátem a ricottou opravdu nemají chybu. Zkuste je a nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Cibulačka, cibulový koláč, cibulová marmeláda. Recepty a zajímavosti s vůní cibule
Kuchařské čarování
-
Objevte chuť černuchou okořeněných dýňových placiček
Hobby magazín speciál
-
Přírodní afrodiziakum i stimulant krevního oběhu aneb co dokáže obyčejný pepř
Babské rady
-
Používáte při vaření jalovec nebo kardamom? Pokud nevíte, jak s nimi naložit, poradí Iva Hüttnerová
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Koření RUB: Jedná se o speciální směs z Ameriky
Na vidličce Romana Pauluse
-
Čerstvá, nebo mražená zelenina? Mražená je levnější, v dobré kondici a překvapí i obsahem vitaminů
Dva na Dvojce
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 13. 8. 2023
Pochoutkový rok
-
Chilli papričky skýtají spoustu chutí a dokážou pozvednout jídlo na další úroveň, popisuje nadšenec
Host Radiožurnálu