Glosa Pavla Maurera
Mandle jsou skvělým zdrojem antioxidantů. Zařaďte je do jídelníčku, doporučuje Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Mandlové máslo, mandlový olej, mandle pražené, solené, loupané, polité jogurtem nebo jen tak. To je výběr jen několika způsobů úpravy mandlí. Věděli jste ale třeba to, že podle studie korejských vědců jde o jednu z vůbec nejzdravějších potravin na světě?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Korejská pochoutka připomíná kysané zelí. A vyžene z těla...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Pavel Maurer: Vyzkoušeli jste už zmrzlinu z tmavého piva?
Glosa Pavla Maurera
-
Kdysi Egypťané kočky uctívali, teď jsou jim často na obtíž
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Každé odlehčení jídelníčku nám prospěje, inspiraci hledejme...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Běžný slunečnicový olej se na smažení nedoporučuje. Jak vybrat ten správný, poradí odborník
Vybrali jsme pro vás
-
Zázračné účinky kurkumy. Pravda, nebo mýtus?
Zdraví v cajku
-
Kmín je dobrý nejenom do bramboráku. Má i blahodárný vliv na naše zdraví
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Salát ze zelené papáji: Jak postupovat při přípravě
Na vidličce Romana Pauluse
-
O radosti z jídla i ze života: Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? Na co dát pozor?
Jezte, ať vám to sluší
-
Dieta je pomocník i škůdce
Co vás zajímá