Glosa Pavla Maurera
Když nám kuchaři připomenou chutě našeho mládí, je jedno, co máme na talíři
Glosa Pavla Maurera
Když nám kuchaři připomenou chutě našeho mládí, je jedno, co máme na talíři
Radiožurnál
Rád bych se s vámi podělil o hlášku, kterou jsem zaslechl v jednom lepším pražském restaurantu: „Víte, kamarádi, já nemám ráda tlustý maso, zázvor, ryby, rajskou polívku a tatarák!“ pochlubila se zralá žena své malé společnosti u vedlejšího stolu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kdysi byl v restauracích zakázaný. Dnes se tatarák podává hovězí, telecí i rybí
Glosa Pavla Maurera
-
Irena Fuchsová: U parku jsem čekal marně!
Když vypráví nápověda
-
„Oběd za dvě koruny a nejlepší jahodový koktejl,“ vzpomínají Polední sirény na bývalý automat Koruna
Polední sirény
-
Ve vlastní šťávě: Tuňák k večeři
Ve vlastní šťávě
-
Hovězí flank steak s brambory a rajčátky připravil Radek Příhonský, ochutnávala Lorna Vančurová
Pochoutky na talíři
-
Zkuste v létě tvořit s Monikou Brýdovou i na sporáku
Dámská jízda