Expedice
Expedice do světa mouky
Expedice
Dvojka
Obilná mouka je základem lidského jídelníčku od doby, kdy se lidstvo naučilo obdělávat půdu. Jak probíhaly žně za časů našich předků a jak to vypadá ve mlýně dnes? Vyznáme se v druzích mouky a jejich výživových hodnotách? K čemu se který druh hodí? Démon lepek a celiakie. Expedici do světa mouky povedou manažerka kvality mlýnů GoodMills v Litoměřicích Blanka Klitschová, obezitoložka Renata Zelenáková a provozovatel větrného mlýna v Jindřichovicích pod Smrkem Zbyněk Vlk.
Josef Kluge, Markéta Ševčíková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Expedice do světa pšenice
Expedice
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Půst
Vertikála
-
Úvodová hostina
Špalíček
-
Kuchařská poradna
Co vás zajímá
-
Jan Dvořák, tiskový mluvčí Správy Národního parku Šumava
Jak to vidí...
-
Jak přežít v divoké přírodě. Mistrovský kurz Amara Ibrahima
Mistrovský kurz
-
Zapomněli jsme, že půda je grunt, i když jsme ještě nedávno žili ve stínu hladu, říká Václav Cílek
Leonardo Plus
-
Antropoložka jídla Eva Ferrarová: V Evropě to s konzumací masa přeháníme. Má to ekologické dopady
Blízká setkání