Expedice
Expedice do světa mouky
Expedice

Dvojka
Obilná mouka je základem lidského jídelníčku od doby, kdy se lidstvo naučilo obdělávat půdu. Jak probíhaly žně za časů našich předků a jak to vypadá ve mlýně dnes? Vyznáme se v druzích mouky a jejich výživových hodnotách? K čemu se který druh hodí? Démon lepek a celiakie. Expedici do světa mouky povedou manažerka kvality mlýnů GoodMills v Litoměřicích Blanka Klitschová, obezitoložka Renata Zelenáková a provozovatel větrného mlýna v Jindřichovicích pod Smrkem Zbyněk Vlk.
Josef Kluge, Markéta Ševčíková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Expedice do světa pšenice
Expedice
-
Tři roky vězení pro Dominika Feriho
Vinohradská 12
-
Jaké jídlo provází lidstvo napříč celou planetou? Podle všeho těstoviny, čili různé kombinace…
Rozhlas u plotny
-
Petr Stančík: Ďáblova kostrč
Tip mujRozhlas
-
Půst
Vertikála
-
Jolanta Trojak: Svatava
Četba s hvězdičkou
-
František Pavlíček: Nesmrtelný Achilleus
Hra na sobotu
-
Jaká je historie výživy, stravování a naší postavy? Jak moc se organismus člověka proměnil? A…
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Raymond Chandler: Hluboký spánek
Četba na pokračování