Dvacet minut Radiožurnálu
Náš obor krvácí. Restaurace jsou otloukánkem covidové krize, myslí si zástupce restauratérů
Dvacet minut Radiožurnálu
Radiožurnál
Provozovatelé restaurací si zoufají. Omezení jejich provozu do 22. hodiny totiž chápou jako velký zásah do svého podnikání. „Když se podíváte na strukturu tvorby objednávek, je to zásadní problém. Večer uděláme až 60 % tržeb,“ zdůrazňuje zástupce restauratérů z Asociace malých a středních podniků a garant projektu Moje restaurace Luboš Kastner.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hostem je Luboš Kastner, zástupce restauratéru z Asociace malých a stredních podniku a garant…
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Jak moc může být v restauraci zakouřeno?
Dopolední Radiožurnál
-
„Co fungovalo vždycky, nemusí fungovat pořád. Epidemie naučila podniky pružnosti,“ říká šéfkuchařka
Ve vlastní šťávě
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
I stavebnice směřují k digitalizaci. Snažím se předvídat budoucnost, říká designer lega Reindl
Host Radiožurnálu