Dvacet minut Radiožurnálu
Češi v jídle chtějí kvantitu, ne kvalitu. A to je chyba, říká známý šéfkuchař
Dvacet minut Radiožurnálu
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poradna zdravé výživy: Jak jíst zdravě, ale levně
Host Dopoledního expresu
-
K plýtvání potravinami přispívají vysoké ceny a promoční akce, kritizuje Mikoška ze Svazu obchodu
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Co znamená michelinská hvězda? Někdy i zklamání, říká Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Krouhané a kysané zelí, jako je levný přírodní zdroj vitamínu C, doporučuje zemědělec David Smetana
Radioporadna
-
Nestavme zemědělce do pozice zločinců a vyděračů, odmítá nařčení z enormních zisků Agrární komora
Pro a proti
-
Chci slyšet Mozarta a řídit Ferrari. České michelinské...
Dopolední Radiožurnál
-
V michelinské restauraci v Hongkongu se najíte za tři stovky
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host
-
Místa v srdci kuchaře Vladimíra Tůmy
Místa v srdci