Dva na Dvojce
Voda, antibiotika, salmonela. Mýty, nebo skutečnost? Jak kvalitní jsou česká kuřecí stehna, zkoumal dTest
Dva na Dvojce

Dvojka
Sezona grilování začala. Jednou z oblíbených pochoutek na grilování jsou i kuřecí stehna. Proč k nim ale přistupovat s největší obezřetností a na grilu je nechávat o něco déle? A proč kvůli kuřecímu masu přikoupit nádobí? Spotřebitelská organizace dTest nechala otestovat spodní stehna všech známých českých drůbežářských firem i privátních značek obchodních řetězců. Chemické a mikrobiologické analýzy přinesly překvapivé závěry.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
paní Marie
Dva na Dvojce
-
Pokud kýla začne bolet, spěchejte k lékaři, radí lékař Alojz Haninec
Apatyka
-
Osobní kuchař celebrit Roman Hadrbolec připravoval pokrmy Schwarzeneggrovi nebo Newmanovi
Na pohovce Jožky Kubáníka
-
Letní tábory zdražily o 15 procent, ale zájem je vyšší než před covidem, říká šéf asociace Topinka
Ranní interview
-
Prevence kožních nádorů
Káva o čtvrté
-
Petr Jablonský - imitátor a bavič
Tandem
-
Odmítá váš pes žrádlo? Může za tím být nemoc, ale možná vás jen vydírá
Máme rádi zvířata
-
Michal Nesvadba opouští Kouzelnou školku: V nejlepším je třeba přestat a vydat se jiným směrem
Alex a host
-
Fitness trenér Jan Kareš: Lidé, kteří začínají se cvičením, mají tendenci si moc nakládat
Páteční finiš Kateřiny Neumannové
-
Kadečková byla ženou, která v české skandinavistice mnoho znamenala, vzpomíná literární redaktorka
Hovory