Dva na Dvojce
Voda, antibiotika, salmonela. Mýty, nebo skutečnost? Jak kvalitní jsou česká kuřecí stehna, zkoumal dTest
Dva na Dvojce
Dvojka
Sezona grilování začala. Jednou z oblíbených pochoutek na grilování jsou i kuřecí stehna. Proč k nim ale přistupovat s největší obezřetností a na grilu je nechávat o něco déle? A proč kvůli kuřecímu masu přikoupit nádobí? Spotřebitelská organizace dTest nechala otestovat spodní stehna všech známých českých drůbežářských firem i privátních značek obchodních řetězců. Chemické a mikrobiologické analýzy přinesly překvapivé závěry.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Péče o nohy v teplých dnech. Co dělá léto s našimi chodidly?
Káva o čtvrté
-
Чому в грибів лише одна нога
Казки
-
Kateřina Cajthamlová: Trápí vás nájezdy na lednici? Vím proč....
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
O bílé paní, pokladu a světýlku. Vydejte se po stopách pověstí v Žamberku
Východočeské výlety
-
Proč mají houby jen jednu nohu
Pohádky
-
Jíst obložené chlebíčky ve společnosti je kumšt. Víte, jak na to?
Než odejdete z domova
-
Vít Rakušan: Podfinancovanost hasičů je obrovská. Je načase se připravit na nový typ nebezpečí
Dvacet minut Radiožurnálu