Dva na Dvojce
Ve vaničce, fólii nebo v papíru? Který tvaroh je bezpečnější konzumovat? Překvapivé výsledky dTestu
Dva na Dvojce
Dvojka
Král mezi zdravými potravinami má mnoho podob. Od tvrdého tvarohu, který se hodí na posypání ovocných knedlíků, až po jemný v pomazánkách a náplních koláčů. Který je ale zdraví prospěšnější? Organizace dTest otestovala 25 typů tvarohů tučných, polotučných a tvrdých, prodávaných v papíru, fólii i ve vaničce, a sledovala mimo jiné i výskyt nežádoucích bakterií a kvasinek.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čerstvá, nebo mražená zelenina? Mražená je levnější, v dobré kondici a překvapí i obsahem vitaminů
Dva na Dvojce
-
6 supermarketů v krajském městě a v nákupním košíku 8 běžných potravin. Jaké jsou rozdíly v cenách?
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Kateřina Cajthamlová: Kolem ovoce se dělá někdy velký humbuk, přitom patří mezi přirozené potraviny
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Biskupský chlebíček od Boženy Tompichové
Pochoutkový rok
-
Bezlepkové beránky a další pečivo nabízí pekařka ve Volarech. Recepty každý rok znovu testuje
Zprávy z jižních Čech
-
Byla šunka „za totáče“ zdravější?
Zdraví v cajku
-
Škola v Bydhošti ukazuje Polsku: jde to i bez sladkostí
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“
Blízká setkání