Dva na Dvojce
Vánoční pečení. Podle čeho vybrat skořici, vanilkový cukr nebo máslo, radí časopis dTest
Dva na Dvojce
Dvojka
Předvánoční čas je spjat také s přípravou vánočního cukroví. Zatímco recepty se dědí z generace na generaci, výběr surovin v obchodech se mění a je obrovský. Podle čeho vybírat?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jádrové rohlíčky aneb Mašle podle prababičky
Vybrali jsme pro vás
-
Dokonalé vánoční cukroví? Zapomeňte na heru a držte se pravidla tří, radí cukrářka
Dva na Dvojce
-
Chutná české cukroví cizincům? Odpověď zná Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Vánoční cukroví je sváteční záležitost. Opravdu ho můžeme jíst rukama? Radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Zájem o vánoční cukroví od profesionálů je letos o něco menší než vloni. Důvodem je i vyšší cena
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Upečte si vitrážové vánoční cukroví. Na stromečku bude zářit
Síťovka
-
Vánoční cukroví: Rady na jeho správné skladování
Na vidličce Romana Pauluse
-
Kulinářské tipy pro předvánoční čas – cukroví a vaření v jednom hrnci
Kuchařské čarování
-
Pokud dodržíte několik jednoduchých pravidel, vánoční hody si užijete bez následků
Doktorská rada