Dva na Dvojce
Preferujete toast křupavý, nebo spíše jen zlehka opečený? Opékání chleba je pro řadu topinkovačů oříšek
Dva na Dvojce

Dvojka
Připravit krásně opečený suchý toast v topinkovači by se mohlo zdát jako lehký úkol. Opak je ale pravdou. Organizace dTest nechala otestovat 21 topinkovačů dostupných na českém trhu a zjistila, že řada modelů má s rovnoměrným opékáním chleba bez kapky oleje problém. Oříškem u všech ale byla i údržba.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chybí vám minerály? A jsou lepší přírodní produkty, nebo potravinové doplňky? Vysvětluje biochemik
Dva na Dvojce
-
W. A. Mozart, Niccoló Paganini, Boris Blacher
Polední koncert
-
Ostrava rozprodává staré tramvaje a zhubnout se dá i bez diety. Stačí počítat, hlásí Polední sirény
Polední sirény
-
Osudy Josefa Jelínka
Osudy
-
Anna Polívková nejraději mluví pohybem. „Pramení to z mojí malé schopnosti vyjadřovat se slovy“
Blízká setkání
-
#6 Menstruace
Polštář
-
Analytik Skuhrovec: Rusové si dělají z Evropy kasičku. Jen malé procento z nich lze ale dostopovat
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Homosexuálové na Slovensku
Bona Dea
-
Lékaři Pavel Pafko a Jan Pirk: Transplantace není one-man show, vždy je za tím velký tým lidí
Slavné dvojice
-
Mistrovský kurz Terezy Jandové: Jak zvládnout dálkový pochod a ultra trail i bez vybavení a tréninku
Mistrovský kurz