Dva na Dvojce
Neutrální chuť a vůni u lněného oleje nečekejte. Těšit vás ale může vysoký obsah zdravých omega-3 mastných kyselin
Dva na Dvojce
Dvojka
Lněný olej je důležitá surovina pro výrobu laků, fermeží nebo linolea. Díky vysokému obsahu zdravých omega-3 mastných kyselin se s ním ale dá kouzlit i ve studené kuchyni. Jedinou nevýhodou může být jeho nezvyklá chuť a krátká životnost. Uspokojivě se ale dá nahradit i lněným semínkem.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Lydie Romanská: Kletba podle Justiny
Četba na pokračování
-
Triky štíhlých gurmánek? Mít v břichu jako v pokojíčku, radí výživová poradkyně
Dva na Dvojce
-
„Jděte do pr*ele!“ Vášně kvůli Černého motýlům
Vinohradská 12
-
Miláček
Podvečerní čtení
-
Petra Soukupová: Kočky
Četba s hvězdičkou
-
Karel Michal: Krok stranou
Četba na pokračování
-
Z pražského zátiší. Zdeněk Řehoř a Jana Hlaváčová v rozhlasové hře na motivy povídky Jakuba Arbesa
Hra na neděli
-
Rozřezaný. Plzeňská kriminálka musela vraha usvědčit na základě částí těla oběti nalezených v řece
Kriminálka
-
Šlachtovy tanky
Radiokniha
-
Bernard Malamud: Koloniál
Povídka