Dva na Dvojce
Je lepší treska jako rybí fileta nebo filé? A je třeba se bát přidané vody? Odpoví dTest
Dva na Dvojce
Dvojka
Aljašská treska patří k nejčastěji loveným rybám na světě. O první místo se přetahuje jen se sledi. V obchodech ji rádi kupují i čeští spotřebitelé. Je ale lepší sáhnout po tresce ve formě filé nebo raději filety?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Kam se poděl losos?
Ve vlastní šťávě
-
Glutamát sodný a přemíra soli. Bujonové kostky čelí mnoha výtkám. Kde je pravda, zkoumal dTest
Dva na Dvojce
-
Mezi chlazenou rybou a rybou čerstvou je rozdíl
Hobby magazín speciál
-
Kam v Praze na ryby?
Prahou křížem krážem
-
Nechutná, ale pomáhá. Čím nám prospívá rybí tuk a z kterých ryb je nejlepší?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Losos v koprové omáčce. Dejte šanci netradiční kombinaci, kopr odpradávna patří do české kuchyně
Vaříme s Habadějem
-
V rybnících se lidé koupali. Dnes v nich kromě kapra nepřežije skoro nic
Podhoubí
-
Rybářství, psí strava a akvaristika
Máme rádi zvířata
-
O rybaření s Milošem Urychem
Svět zvířat
-
Pomazánky z lososa
Dobroty Dáši Kubíkové