Dva na Dvojce
Jak se proměnila česká kuchyně od dob 1. republiky? Masaryk večeřel buchty a kuřecí maso bylo luxus, potvrzuje historik stravování
Dva na Dvojce
Dvojka
Stravovací návyky mají obecně velkou setrvačnost. Přesto se česká domácí kuchyně od dob 1. republiky v mnohém proměnila. Co preferujeme na stole dnes, a na čem si pochutnávali naši předci? A byla strava našich prababiček zdravější?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuchařská poradna
Co vás zajímá
-
Tomáš Zima: Senioři nemusejí do nemocnic. Stát by měl zajistit ústavní péči nebo pomoc rodinám
Jak to vidí...
-
Po typicky české stravě se nemusí nutně tloustnout
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
304. schůzka: Habsburský start
Toulky českou minulostí
-
Bylo zdravotnictví za socialismu bezplatné? Lidé dopláceli na postupný kolaps systému
Jak to bylo doopravdy
-
Václav Souček: Co je po jméně
Glosa dne aneb Co týden dal