Dva na Dvojce
Jak jíst dobře, ale hospodárně? Tipy milovníka dobrého jídla Pavla Maurera
Dva na Dvojce
Dvojka
„Nejezte blbě!“ radí lidem kreativec a žurnalista Pavel Maurer. „Kvalitnější suroviny jsou dražší, ale stačí vám menší porce. Těch levnějších koupíte víc a pak vám zbudou,“ vysvětluje. Proč byste v obchodě měli sáhnout například po červené řepě? Pořad Dva na Dvojce tentokrát přinášíme i jako podcast.
Jiří Holoubek, Pavel Maurer, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Petra Soukupová: Kočky
Četba s hvězdičkou
-
Cobain: 1. díl
Cobain
-
Krajina roztavených zvonů
Podvečerní čtení
-
Kdo jsou děti z babyboxu
Vinohradská 12
-
Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení
Buchty
-
Karel Michal: Krok stranou
Četba na pokračování
-
Zázračné byliny, obávané jedy a české zahrádky! Kde se používají bylinky místo obvazů?
Člověčiny aneb Svět lidských fenoménů
-
Proklaté dny
Radiokniha
-
97. schůzka: Nejbohatší český král
Toulky českou minulostí