Dva na Dvojce

I dušená mrkev může být skvělá! Zelenina snese stejnou úpravu jako brambory, vysvětluje šéfkuchař Filip Sajler

Je nám líto, ale k tomuto audiu již vypršela autorská práva.

Dva na Dvojce

I dušená mrkev může být skvělá! Zelenina snese stejnou úpravu jako brambory, vysvětluje šéfkuchař Filip Sajler
Restovaná kořenová zelenina je lahodná a hodí se k masům

Dvojka

Z dušené mrkve jdou na řadu lidí mrákoty. Je to o úpravě, říká šéfkuchař Filip Sajler. Mrkev, celer, petržel a pastiňák snesou stejnou úpravu jako brambory. Můžou z nich být super hranolky nebo fantastické pyré. Jak zeleninu připravit před konečnou úpravou? Proč u odpůrců zeleniny začít s pyré? Jak se připravuje zelenina doma? Snese i exotické koření? Jak zelenina použít místo knedlíků k omáčce?
Jiří Holoubek, Tereza Stýblová

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají