Dva na Dvojce
DTest: Tuňáka ve vlastní šťávě v konzervě se bát nemusíte. Rtuť se nenašla. Uvážlivým výběrem navíc ochráníte delfíny
Dva na Dvojce
Dvojka
Poučka praví, že ryby se mají konzumovat alespoň jednou týdně. I takový konzervovaný tuňák může dané pravidlo splnit. Jak je to ale s obávanou rtutí? Jsou lepší variantou kousky než drcený tuňák? A co znamená označení Dolphin Safe na některých tuňákových konzervách? Jan Maryška z dTestu představil výsledky recenzí na výrobky Gran Mare z Penny, Nixe z Lidlu nebo značky Isabel.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vyhodit, či sníst? Co o kondici potravin říká datum spotřeby a minimální doba trvanlivosti?
Dva na Dvojce
-
Havýš rohatý je podivná, ale krásná rybka. Čím je nebezpečný?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Poradna: Jak na akvaristiku a proč rybičky nepatří do kulatého akvária
Poradna
-
Pravidla pro lov pstruhů
Seriál týdne pod Ještědem
-
Tihle roztomilí pacienti se léčí v největší britské záchranné...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Stát se rybářem není jen tak, musíte složit zkoušku z rybářských vědomostí
Co vás zajímá
-
Ve vlastní šťávě: Kam se poděl losos?
Ve vlastní šťávě
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
S akvaristou o tom, jak začít s chovem rybiček a na co si dávat pozor při nákupu akvária
Svět zvířat