Dopolední Region
V pašijovém týdnu vrcholil půst. Jedlo se méně a jídla se nemastila
Dopolední Region
Region
V „pašijovém“ týdnu se dělávala povřísla, aby myši nežraly obilí. Také se omezoval jídelníček, protože vrcholil půst. Postili se všichni domácí. Jedlo se méně a jídla se nemastila. Méně se nakládalo i dobytku a drůbeži. Hospodář přestal kouřit a šňupat.
Barbora Kvapilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Šlechta si na vepřové nepotrpěla, ale k jihočeskému venkovu zabijačky odedávna patří, líčí etnograf
Dopolední host
-
O Květné neděli nesměly chybět posvěcené kočičky
Dopolední Region
-
O lidech a myších
Ranní úvaha
-
Tenhle pugét není pro vegetariány. Klobásy, salámy a hovězí
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
„Školka“ pro prvních 5 odchovaných tučňáků ve dvorské zoo. Učí se plavat a přijímat jídlo z ruky
Safari
-
Host Dne na Moravě: Oldřich Šebesta
Den na Moravě
-
Ve vlastní šťávě: Vrtěti králíkem
Ve vlastní šťávě
-
Glosa Pavla Maurera: Nuzota z lidí lotry činí a vlky z lesů...
Glosa Pavla Maurera