Dopolední Region
Jakub Svoboda se snaží, aby jídlo bylo hezčí. Jeho šťovík, hořčice i koriandr zdobí jídlo ve dvacítce vyhlášených restaurací
Dopolední Region
Region
Jakub Svoboda pěstuje mikrobylinky, které dodává šéfkuchařům vyhlášených restaurací. Bylinkovou farmu si vybudoval v paneláku uprostřed Mělníka. Mladé výhonky zeleniny a bylinek pěstuje s minimální spotřebou vody a energií. Jsou krásné, jsou plné vitamínů a delikátně chutnají.
Barbora Kvapilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavel Poc, europoslanec
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Jsou malé, jejich chuť je ale výrazná a silná. Ve světě jim říkají mikrogreens, u nás mikrobylinky
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Anthony Hopkins zaspal Oscara a žena se probodla kvůli špekáčku. To jsou top zprávy minulého týdne
Mikrovlnky
-
Microgreens umožňují lidem konzumovat zeleninu hned po jejím ustřižení, doporučuje Miroslav Hlubuček
Páteční host
-
Polévky jako lék: zeleninové, rybí a masové vývary posilují...
Host Dopoledního expresu
-
Mexické fazole = Exotika na českém talíři. Stačí rýže nebo dobré pečivo k nim a máte úžasný oběd
Vaříme s Habadějem
-
Naložená míchaninka podle měšťanské kuchařky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Microgreens – jednoduchá vitamínová bomba „za hubičku“
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne