Dopolední Radiožurnál
Pstruh pečený v těstě, jelení kýta s omáčkou a dezert s borůvkami. Kuchařem roku je Jan Horký
Dopolední Radiožurnál
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Do těsta mák, polít žahourem a posypat drobenkou. Zkuste vychytané ovocné knedlíky
Radioporadna
-
Polovinu české roční spotřeby cukru vyrobí cukrovar v Českém Meziříčí. Teď zpracovává loňskou úrodu
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
-
Nejlepší sekaná je ta prejtová s česnekem a hořčicí od Jany Prudičové z Raspenavy
Pochoutkový rok
-
Pozor! Blíží se postrach slovenských kuchařů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Když vaří Romové, sejde se u toho celá rodina, říká kuchařský mistr Petr Erin Kováč
O Roma vakeren
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Host: Jan Mach
Hovory
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Národní tým kuchařů míří na olympiádu. Největší hrdina je myč nádobí, vtipkují členové reprezentace
Host Lenky Vahalové