Dopolední host
Obyčejné pouliční bistro má hvězdu jako nejlepší restaurace světa. Na cestě po Asii ho poznal kuchař Martin Škoda
Dopolední host
České Budějovice
Vaří v televizi, vede vlastní kurzy, podporuje kampaně za zlepšení stravování a celkově se snaží zvyšovat zájem lidí o kvalitní jídlo a vaření. Martin Škoda, který pochází z jihočeské Soběslavi, se vaření věnuje od svých osmi let, vydal dvě kuchařky a za gastro-inspirací rád cestuje.
Hana Šoberová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pozor! Blíží se postrach slovenských kuchařů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Zadělávané dršťky s majoránkou od kulinářského olympionika Martina Slezáka
Pochoutky na talíři
-
Tomáš Šapovalov: cestovatel
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Koko s kancem na rameni
Host do domu
-
Beru lidi do kuchyně, je to nádherné prostředí. Restaurace je zábavní podnik, rozplývá se šéfkuchař
Host Lucie Výborné
-
Zakázal jsem si fňukat a litovat se, říká kuchař Jiří Babica
Pochlap se
-
Ovocný trhanec podle receptu z Jilemnicka
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Vánoční houbový kuba podle Jaroslava Sapíka
Pochoutkový rok
-
Sopranistka Martina Janková: Zpěv je řeč duše, nikoliv divadlo
Vizitka