Dopolední host
Chci vrátit kapra na český stůl a udělat z něj moderní jídlo, říká táborský gastronom Jan Čulík
Dopolední host
České Budějovice
Propaguje autentická vína a podporuje místní farmáře. Táborský gastronom a patriot Jan Čulík také pořádá pro obyvatele i návštěvníky města řadu akcí zaměřených na dobré jídlo a pití.
Luboš Voráček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bojanovský festival vína a jídla
Na pěknú notečku
-
Tentokrát vyjedeme za absolutním vítězem 12. ročníku soutěže Vinařství roku
Apetýt
-
Petr Procházka ugriloval perličku s vinnou redukcí, ochutnal...
Pochoutky na talíři
-
Vinné sklepy Plže v Petrově patří mezi nejstarší stavby lidové architektury. Zvou i na ochutnávku
Výlety
-
Tapas jsou součástí naší kulturní identity, hájí Španělé, proč usilují o zápis na seznam UNESCO
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
V pivovarnickém muzeu ve Znojmě si mohou návštěvníci vlézt i...
Česko – země neznámá
-
255. schůzka: A. D. C. I. P.
Toulky českou minulostí
-
Ondřej Procházka, obchodník s vínem
Dvacet minut Radiožurnálu